+386 41 347 991 [email protected]

Popolni dopust

Rezervirajte

Popolni dopust

Ker vas spočije in pripravi na nove izzive.

Je bila prva polovica vašega leta dobra? Ste doživeli naporne izzive ali v sebi odkrili željo po korenitih spremembah? 

Si želite, da bi bila druga polovica boljša in bi se nanjo radi še bolje pripravili?
Pridružite se nam na edinem pravem dopustu. 

Zakaj tako ime? Ker se boste spočili, obnovili vse svoje vire ter dobili navdih in orodja za uresničevanje vaše želene prihodnosti, vse medtem ko boste uživali v objemu narave, aktivnostih na svežem zraku, lepem interierju in udobju hotela Plesnik v Logarski dolini, kjer boste vaše cilje za drugo polovico leta z lahkoto dosegli s podporo dveh profesionalnih trenerk osebnih veščin in personaliziranim programom, ki ga bosta pripravili za vas.
Popoln paket za vse, ki si želijo izkoristiti možnost za osebno izboljšavo, ki jo ponuja poletni dopust.

Podpirali vas bomo tako na področju medosebnih odnosov doma kot tistih pri delu, lahkotnejšega doseganja ciljev, boljšega sodelovanja, vodenja sebe in drugih, lažje in učinkovitejše komunikacije, lažjega obvladovanja sprememb, večje kreativnosti in uspešnosti pri reševanju problemov, učinkovitejše porabe časa in pri vsem, kar boste še prinesli s seboj.

Pri tem bomo uporabili različne pristope: možganom prijazno učenje, nevro lingvistično programiranje, sistemske in družinske postavitve, coahcing, hipnozo, manifestacijo, vizualizacijo, naučili se boste različnih tehnik sproščanja, meditacije itn.

Čas boste imeli za fizične aktivnosti, pohodništvo, jahanje, plavanje, kolesarjenje, jogo, fitnes.

O tem, kaj natanko bi si želeli, boste odločali sami, saj se bomo o tem osebno pogovorili pred pričetkom dopusta in nato za vas pripravili ustrezen program.

Pridružite se nam lahko sami, s sodelavci ali v paru.

Kdaj? Od 26. 7. do 2. 8. 2021
Kje? Hotel Plesnik, Logarska dolina

Vaša investicija

Seveda morate vložiti tisto najdragocenejše – vaš čas in energijo, ki pa se vam bosta bogato obrestovala.

Vaša investicija je sestavljena iz dveh delov:

  • Cena hotelskih uslug, ki zajemajo bivanje v dvoposteljni sobi, 3 kvalitetne in okusne obroke na dan ter uporabo izjemno privlačnega Wellnessa,  (na voljo je med drugim tudi izposoja koles, masaže…) je s turistično takso vred 107 EUR  na dan (skupaj 749 EUR – lahko koristite tudi turistične bone!). 
    Za samostojno uporabo dvoposteljne sobe je potrebno doplačilo v višini 20 EUR/dan. 
    V hotelu sprejemajo tudi domače ljubljenčke/vaše živalske prijatelje, doplačilo zanje pa je 15 EUR/dan (če je to edina ovira, da se nam ne morete pridružiti!).
  • Za 7 dnevno podporo, gradiva, prostor za delavnice pa boste odšteli le 700 EUR, če pridete sami in 600 EUR, če pridete v paru (ali v skupini) (kar je le 100 EUR na dan, sicer lahko cena enega coachinga).

Skupaj torej 1.449 EUR ali manj.

Popolni dopust pa ni zgolj idealna nagrada za vaše trdo delo v prvi polovici leta. Odlična nagrada je lahko tudi za tiste vaše sodelavce, ki so za vas v preteklem obdobju dali vse od sebe. Morda ste ugotovili, da bi za uspeh v prihodnosti potrebovali nove veščine – v tem primeru boste v pripravo individualnega programa zanje lahko vključeni tudi vi!

mag. Ana Šušteršič,
univ.dipl.psih.

Janja Rebolj
REJ, Janja Rebolj, s.p.

Popolni dopust

Ker vas spočije in pripravi na nove izzive.
Rezervirajte

Pin It on Pinterest

Share This