+386 41 347 991 [email protected]

Ekipa TMI

Spoznajte nas od blizu.

 mag. Ana Šušteršič, univ.dipl.psih.

Registrirana EuroPsy psihologinja.

Ustanoviteljica in direktorica Talents Management Institute d.o.o.

Študij psihologije sem zaključila na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Podiplomski študij managementa sem zaključila na Swinburne University of Techology v Melbournu v Avstraliji in na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Sem specializantka transakcijske analize s področja organizacije, edukacije in psihoterapije pri priznanih Tonyju Whitu, Nevenki Miljkovič in Julie Hay, NLP learning Coach (certifikat INLPTA, Inštitut ILE Nemčija), certificirana svetovalka v organizacijah (Inštitut Initial, Nemčija), cerftificirana za izvajanje tehnike EMDR (dr. Roger Solomon), certificirana trenerka Umetnosti inoviranja in soustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja, certificirana vodja trajnostnega razvoja in certificirana za optimizacijo procesov v organizacijah, ceritificarna trenerka SDI.

Sem v stalnem procesu usposabljanja s svojimi mentorji in supervizorji v tujini pa tudi v Sloveniji. Že več kot 25 let delam v gospodarstvu na vodstvenih delovnih mestih. Praktične izkušnje sem nabirala na področju vodenja v marketingu in prodaji.

Zadnjih 12 let delam primarno na ocenjevanju in razvoju ljudi. Moje poslanstvo je pomagati posameznikom, timom in organizacijam poiskati in razvijati svoje talente in tako povečati svoje zadovoljstvo in zavzetost pri delu.

Vem, da lahko skupaj naredimo pomembne spremembe na bolje.

Janja Rebolj

REJ, Janja Rebolj, s.p.

Janja Rebolj je po svoji osnovni izobrazbi prof. zgodovine in sociologije, je muzejska svetnica, izobraževalna trenerka odraslih z mednarodno licenco možganom prijaznega poučevanja (Brain Friendly Learning), NLP coach (INLPTA), trenerka za uporabo komunikacijskega orodja SDI® z mednarodno licenco (senior trainer, izvajala je kvalifikacije za uporabo orodij SDI) in ima mednarodno licenco za vodenje delavnic Umetnost inoviranja (metoda Dimisa Michaelidesa).

Pridobila je tudi certifikat za organizacijske in družinske postavitve, prav tako je vešča participativnih metod tako pri vodenju kot moderiranju skupinskih procesov.

Izobraževala se je tudi na področju dialoga in nenasilne komunikacije. Blizu pa so ji tudi malce bolj alternativni pristopi. Svoje zanje je pridobivala doma in v tujini.

Zase pravi, da je muzealka, ki jemlje dediščino za navdih in vzpodbujanje ustvarjalnosti v vsakdanjem in poslovnem življenju. To je tudi njena prednost pri izvajanju delavnic s področja vodenja, učinkovitih medsebojnih odnosov, timskega dela, inovativnosti in osebne rasti.

Za svoje delo je prejela nacionalno priznanje Jabolko kakovosti.

Kaja Koročec, dipl.psih.

Vodja HR projektov

Zaključujem magistrski študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Magistrski študij usmerjam v področje psihologije dela in organizacije.

Izvajam selekcijske postopke s pomočjo baterije psihometričnih testov in ocenjevalnega centra.

Sodelujem pri ocenjevanju zadovoljstva v podjetjih in oblikujem predloge za izboljšave.

Sodelujem pri projektih merjenja organizacijske klime v organizacijah.

Izvajam tudi karierno svetovanje na temelju psiholoških testov.

Drs. Sari van Poelje

Drs. Sari van Poelje is an international team coach and expert on agility and innovation.

Sari has been the director of Intact Academy since 1992, training coaches and consultants all over the world.

She works as a consultant in Agile Business Innovation with multinationals, family businesses and startups to help them innovate their business more quickly than their products, so that they can accelerate their time to market.

Sari has 35 years’ experience of coaching and consulting with managers and directors and has been a director in various multinationals for 23 years.

She is a licensed teaching and supervising transactional analyst, PCM trainer, NOBCO-EMCC accredited master coach, master systemic team coach.

She has published numerous articles and books on leadership, coaching and organisational change.

Stopite z nami v stik

 

Pin It on Pinterest

Share This