+386 41 347 991 [email protected]

Ekipa TMI

Spoznajte nas od blizu.

 mag. Ana Šušteršič, univ.dipl.psih.

Registrirana EuroPsy psihologinja.

Ustanoviteljica in direktorica Talents Management Institute d.o.o.

Študij psihologije sem zaključila na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Podiplomski študij managementa sem zaključila na Swinburne University of Techology v Melbournu v Avstraliji in na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Sem specializantka transakcijske analize s področja organizacije, edukacije in psihoterapije pri priznanih Tonyju Whitu, Nevenki Miljkovič in Julie Hay, NLP learning Coach (certifikat INLPTA, Inštitut ILE Nemčija), certificirana svetovalka v organizacijah (Inštitut Initial, Nemčija), cerftificirana za izvajanje tehnike EMDR (dr. Roger Solomon), certificirana trenerka Umetnosti inoviranja in soustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja, certificirana vodja trajnostnega razvoja in certificirana za optimizacijo procesov v organizacijah, ceritificarna trenerka SDI.

Sem v stalnem procesu usposabljanja s svojimi mentorji in supervizorji v tujini pa tudi v Sloveniji. Že več kot 25 let delam v gospodarstvu na vodstvenih delovnih mestih. Praktične izkušnje sem nabirala na področju vodenja v marketingu in prodaji.

Zadnjih 12 let delam primarno na ocenjevanju in razvoju ljudi. Moje poslanstvo je pomagati posameznikom, timom in organizacijam poiskati in razvijati svoje talente in tako povečati svoje zadovoljstvo in zavzetost pri delu.

Vem, da lahko skupaj naredimo pomembne spremembe na bolje.

Teja Pajnič, univ.dipl.psih.

TA101

Vodja HR projektov

Študij psihologije sem zaključila na Filozofski fakulteti v Ljubljani, na temo “Odnos med petimi velikimi osebnostnimi faktorji ter sindromom izgorelosti”.

Že tekom študija sem bila aktivna na različnih področjih delovanja, kar je moja znanja še dodatno obogatilo s praktičnimi izkušnjami. Veliko časa namenim tudi prostovoljnemu delu, kjer sodelujem pri vodenju Skupine za osebnostno rast.

Moje vodilo »Delaj tisto, kar te osrečuje« in ljubezen do dela z ljudmi sta me pripeljali v Talents Management Institute, kjer sem odgovorna za vodenje prodaje, psihološka svetovanja na področju HR storitev ter za razvoj in izvajanje psihometričnih testiranj, s katerimi ocenjujem ujemanje posameznikov z delovnimi mesti, odkrivam njihove potenciale ter talente.

Svoja znanja tudi aktivno nadgrajujem, se izobražujem in izpopolnjujem, poleg dela se usposabljam tudi za transakcijsko analitično terapevtko.

Kaja Koročec, dipl.psih.

Vodja HR projektov

Zaključujem magistrski študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Magistrski študij usmerjam v področje psihologije dela in organizacije.

Izvajam selekcijske postopke s pomočjo baterije psihometričnih testov in ocenjevalnega centra.

Sodelujem pri ocenjevanju zadovoljstva v podjetjih in oblikujem predloge za izboljšave.

Sodelujem pri projektih merjenja organizacijske klime v organizacijah.

Izvajam tudi karierno svetovanje na temelju psiholoških testov.

Barbara Sečko, dipl.pedag.

Vodja HR projektov

Sem diplomirana pedagoginja in študentka magistrskega študija Management Studies na Stockholm Business School.

Verjamem, da gresta uspeh organizacije in zadovoljstvo zaposlenih z roko v roki.

Moja vizija je pomagati posameznikom, da se dobro počutijo pri opravljanju svojega dela in so zanj motivirani, ter hkrati pomagati organizacijam, da so uspešne pri uresničevanju zastavljenih ciljev.

Udejanjanje te vizije mi omogoča delo v Talents Management Institutu, kjer vodim projekte, sodelujem pri pripravi in izvedbi delavnic in treningov ter pri prodaji.

Stopite v stik z nami

 

Pin It on Pinterest

Share This