+386 41 347 991 [email protected]

Reference

 
Kontakt

Izjave naših naročnikov in udeležencev usposabljanj

Z ekipo podjetja Talents Management Institute smo vzpostavili kvalitetno sodelovanje v zelo kratkem času. Poleg njihovih strokovnih kompetenc, ki so jih pokazali pri naših prvih delavnicah, nas je prepričala njihova zaveza in kasneje izvedba, da investirajo svoj energijo in čas v spoznavanje naših zaposlenih s spoznavnimi razgovori. Prednost so dali ljudem! S tem so dejansko potrdili, da želijo z nami sodelovati na dolgi rok in za rezultate sprejeti tudi odgovornost.

Matej Resnik

direktor, Koto d.o.o.

Naše sodelovanje z Ano Šušteršič in njeno ekipo nas je navdušilo predvsem zato, ker so učinki dolgotrajni. Sodelavci, ki so se udeležili usposabljanj, se pogosto v konfliktnih situacijah spomnijo načinov ravnanja, ki so jih trenirali. Ker smo imeli usposabljanja v našem podjetju s celotno vodstveno ekipo, nam to tudi pomaga, da drugega lahko spomnimo na nove načine vedenja in naučene veščine prenašamo tudi do drugih naših sodelavcev. Naučili smo se praktično uporabnih veščin reševanja izzivov s področja komunikacije in vodenja, hkrati pa je usposabljanje dobro povezalo našo vodstveno ekipo.

mag. Maja Čibej

izvršna direktorica, Beti d.d.

Ena od pomembnih vrednot našega podjetja je spoštovanje do zaposlenih in prav s tem namenom smo se v letošnjem letu odločili organizirati izobraževanje na temo spoštljivega komuniciranja ter hitrega in uspešnega reševanja konfliktov med zaposlenimi, saj si želimo, da bi se le-ti v našem podjetju počutili sproščeno ter spoštovano iz strani sodelavcev in nadrejenih.

Gospa Ana Šušteršič nas je prepričala že na prvem sestanku, na sami predstavitvi programa pa je bila odločitev zanjo še toliko lažja, saj so njen način podajanja snovi, praktičnega usposabljanja in nasploh njen nastop sproščeni, lahko razumljivi ter hkrati strokovni in poučni.

Po opravljenem izobraževanju se je način komuniciranja med zaposlenimi izboljšal, konflikti pa so se občutno zmanjšali. Izboljšala se je tudi splošna klima v celotnem podjetju, zato tovrstno izobraževanje z veseljem priporočamo tudi vsem drugim, ki si želijo zadovoljne zaposlene ter sproščeno brezkonfliktno vzdušje med zaposlenimi v svojem podjetju.

Julij Brinc

Smithers-Oasis Adria d.o.o.

Izjave vodij v proizvodnji, ki so se udeležili usposabljanj za vodje v podjetju Skaza

»Ne obremenjujem se več toliko s problemom, ampak se usmerim v rešitve. Počutim se bolj varen in miren. Ne skrbi me več toliko kaj bo, če nekaj poskusim, pa ne bo v redu.«

Željko

»Komunikacija s sodelavci je boljša. Manj je trenj med nami.«

Jani

»Začel sem iskreno poslušati. Večkrat se postavim v kožo sodelavcev in skupaj sedaj prej pridemo do boljših rešitev.«

Mario

»Bolj sem umirjena. Nimam več koleričnih izpadov. Znam si postaviti prioritete. Postala sem bolj samozavestna in počutim se dosti bolj varno.«

Vesna

»Sem močnejši v komunikaciji. Bolj si zaupamo med seboj. Ni več trenja med oddelki. Bolj si med seboj pomagamo.«

Darko

»Bolj zrelo in odraslo komuniciram. Ni več vpitja. Sedaj vprašam, več informiram, več poslušam.«

Klemen

Stopite z nami v stik

 

Pin It on Pinterest

Share This