+386 41 347 991 [email protected]

Storitve za posameznike

Pomagamo vam pri osebnem in profesionalnem razvoju. Pomagamo vam prepoznati vaše potenciale, ključne prednosti in morebitne ovire na poti do želenega uspeha.

Odkrivamo vaše potenciale na področju vaših sposobnosti, osebnostnih lastnosti in motivacije. Pomagamo vam postaviti visoke uresničljive cilje in smo vaš osebni trener na poti do osebnega uspeha.

Številnim posameznikom smo že pomagali na poti do večje osebne učinkovitosti in kakovostnejšega življenja.

Karierno svetovanje

Karierni razvoj vključuje analizo stanja, postavljanje ciljev, izdelavo osebnega kariernega načrta za dosego teh ciljev in podporo pri uresničevanju načrta.

Osebni coaching

Coaching je zelo učinkovit pristop, ki pomaga posameznikom razviti osebne vire – vedenja, čustvovanja in razmišljanja. Z njimi lahko učinkoviteje dosegajo rezultate in se soočajo s svojimi izzivi. Z individualnim coachingom pri posamezniku razvijamo osebne in medosebne veščine, z namenom povečanja posameznikove učinkovitosti in bolj kakovostnega življenja. Coach s pomočjo vprašanj spodbuja procese mišljenja, čustvovanja in vedenja pri posamezniku ter ga tako spodbudi, da sam najde in učinkovito uporabi svoje vire.

Psihološko svetovanje

Pri psihološkem svetovanju posamezniku svetujemo, kateri je najbolj učinkovit način reševanja njegovih izzivov, kakšne možnosti obstajajo in kaj je zanj osebno najbolj primerno. Ko pride posameznik do nas, ima neko zamisel o tem, kaj potrebuje. S pogovorom poiščemo prave vzroke težav in mu pomagamo bolje definirati kaj v resici želi in potrebuje. Dejstvo je, da včasih stvari na prvi pogled dajejo drugi vtis kot na drugi. Na tej osnovi se nato lahko usmeri v nadaljnje svetovanje na specifičnem področju, starševsko, partnersko, skupinsko svetovanje ali terapijo, coaching, karierno svetovanje, pomoč pri reševanju konfliktov itd.

Stopite v stik z nami

 

Pin It on Pinterest

Share This