+386 41 347 991 [email protected]

Team buildingi

 

Kontakt

Z našimi team buildingi ustvarjamo zaupanje in boljše razumevanje odnosov med sodelavci.

Spodbujamo zavezanost k skupnim ciljem in povečujemo produktivnost timov. Team buildingi so povezani s kulturo organizacije, njenimi vrednotami in cilji.

Posebej poskrbimo za psihološko varnost udeležencev, da lahko sproščeno sodelujejo.

Udeleženci se spoznajo z različnimi nalogami in aktivnostmi, katerih namen je izboljšanje poznavanja samega sebe in drug drugega ter delovanja v timu. Lahko izrazijo svoje spretnosti, moči, ustvarjalnost, usmerjenost na odnose, svoja prepričanja itd. Prav vsak posameznik ima talent in naša vloga je, da mu v team buildingu omogočimo, da ga izrazi in da drugi lahko opazijo njegove prednosti. Iščemo prednosti članov tima in s tem večamo zaupanje in pripadnost.

Temelj dobrega tima je zaupanje. Ko se bolje spoznamo, ko smo bolj sproščeni in iskreni, si tudi bolj zaupamo.

Sodelujemo z različnimi izvajalci, umetniki, kuharji, športniki in skupaj nadgradimo njihove aktivnosti tako, da jim dodamo psihološki pogled in usmerjenost na konkretne kompetence, ki jih želimo razvijati.

Kulinarični team building – pod taktirko vrhunskega priznanega kuharja si razdelimo delo in skuhamo svojo večerjo.

Umetniški team building – pod vodstvom umetnika ali likovnega pedagoga skupaj naredimo umetniško delo.

Tematski team building – team ima nalogo, ki jo mora skupaj rešiti, da doseže cilj. Naloge so povezane z vrednotami podjetja ali aktualno temo v podjetju (npr. zaupanje, odgovornost, povezanost, soodvisnost, sodelovanje, cilji itd.).

Stopite v stik z nami

 

Pin It on Pinterest

Share This