+386 41 347 991 [email protected]

Intenzivni trening za opolnomočenje vrhunskih vodij

Ustvarjamo prostor za rast vodij nove dobe
Rezervirajte

Edinstven program za voditelje, ki se zavedate, da se modeli učinkovitega vodenja spreminjajo. Način, kako smo še včeraj vodili organizacije, je zastarel. Globoko v sebi čutimo, da je možno več in bolje. Iščemo načine dela, kjer bomo lahko avtentični, kjer bomo pripadali timu, kjer bomo čutili strast, namen in kjer bomo lahko rasli in razvijali svoje potenciale ter spreminjali svet na bolje.

Voditelji potrebujete varen prostor in okolje, da lahko pogledate sebe in svoje delo z druge perspektive. Potrebujete nove ideje, spodbudo, izmenjavo izkušenj.

Če želite narediti postanek, pogledati nase in situacijo z nekoliko distance ter dobiti sveže ideje za delo v svojem timu in organizaciji, se nam pridružite. Ustvarjamo okolje za osebno rast in resnično podporo ljudem v naših organizacijah. Naši zaposleni, naše okolje, poslovni svet, zahteva nov pristop k delu, storitvam, izdelkom, nov pristop k uspešnosti. Večina tega, kar je veljalo včeraj, danes ne velja več. Naši sodelavci, naše stranke, naši poslovni partnerji si želijo drugačnih odnosov.

Na skupnem potovanju, ki bo trajalo 4 dni, se bomo sprehodili od sebe preko organizacije in okolja do ciljev. Na poti nas bo spremljalo veliko možnosti za osebne uvide in za široke poglede.

Kaj boste udeleženci v intenzivnem treningu pridobili:
  • Zelo dobro boste spoznali samega sebe in svoje potenciale
  • Dobili boste jasne smernice za osebni razvoj v vlogi vodje
  • Ozavestili boste vlogo vodje in odgovornosti
  • Obnovili boste nekatere temeljne veščine vodenja
  • Bolje boste razumeli način delovanja organizacije, timov, skuin in sistemski pogled
  • Naredili boste konkretni načrt za svoj osebni razvoj in za razvoj svojega tima in organizacije
  • Dobili boste konkretne usmeritve kako vplivati na večjo zavzetost, zaupanje, sodelovanje v svojem timu in med timi ter med posamezniki v svoji organizaciji

Program treninga

[wptb id=1584]

Cena programa na osebo: 1.600 EUR + DDV

V ceno so vključeni vsi vprašalniki in gradiva ter osebni coaching.

Za trening smo rezervirali prostor v hotelu Plesnik in Palenk. Ker so cene za namestitve odvisne od tega ali bivate v enoposteljni ali dvoposteljni sobi, v hotelu Plesnik ali Palenk ter ali si sobo s kom delite ali pa ste v sobi sami, te ponudbe nismo vključili v našo ponudbo. Se pa cene namestitve in polnega penziona gibljejo od okoli 650 EUR na osebo za 4 dni in 3 nočitve. Konkretne končne cene bodo odvisne tudi od števila udeležencev.

 

Informacije in prijave na:

[email protected]

041 347 991

mag. Ana Šušteršič,
univ.dipl.psih.

Janja Rebolj
REJ, Janja Rebolj, s.p.

Intenzivni trening za opolnomočenje vrhunskih vodij

Ustvarjamo prostor za rast vodij nove dobe
Rezervirajte

Pin It on Pinterest

Share This